over ons

Al sinds 1998 verkopen en onderhouden wij brommobielen.

Destijds op zeer beperkte schaal, omdat de brommobiel technisch nog niet zo volmaakt was als nu en de auto nog niet het comfort bood van nu. In korte tijd heeft de brommobiel daarna enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Inmiddels zijn we officieel dealer van Ligier en Microcar, maar verkopen en onderhouden we ook andere merken brommobielen.

Een van de grootste showrooms

De brommobiel is, met uitzondering van de snelheid, in alle opzichten een volwaardige auto geworden. Wij zijn trots dat wij in deze groeimarkt een van de voorlopers hebben mogen zijn en dat wij inmiddels zelfs een van de grootste showrooms van Nederland hebben met brommobielen.

Wat aan onze specialisatie in brommobielen voorafging

Autobedrijf Van der Venne is opgericht in 1979. Als universele garage in eerste instantie. Later kregen wij de dealerschappen van onder andere Mitsubishi en Chevrolet. We werden een bedrijf met een sterk regionale functie, met een grote showroom, een eigen werkplaats en een professionele afdeling voor schadereparatie onder één dak.

Showroom

Kiest u voor een brommobiel of bent u zich nog aan het oriënteren, dan wilt u keuze en overzicht hebben. Dan wilt u kunnen zien wat er op de mark te koop is, wat de ontwikkelingen zijn, maar ook wat de verschillen zijn: de verschillen in uitstraling, comfort en techniek.

Groot aanbod in nieuw en gebruikt

In onze showroom in Erp bieden wij u dat overzicht. Daar presenteren wij u sowieso alle modellen van Ligier en Microcar en diverse modellen van andere merken. Dat zijn zowel nieuwe als gebruikte brommobielen.

Bezoek onze showroom

Wilt u weten of een brommobiel een uitkomst voor u is? Wilt u eens proefrijden? Of wilt u zien wat er in dit segment auto’s te koop is?
Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Erp:

 • Compleet aanbod
 • Nieuw en gebruikt
 • Veel diversiteit aan modellen
 • Specialisatie in Ligier en Microcar
 • Ook andere merken op voorraad

onderhoud en schade

Vertrouwd adres

Als u eenmaal een brommobiel rijdt, wilt u het onderhoud op een vertrouwd adres onderbrengen. Autobedrijf Van der Venne beschikt in Erp over een grote werkplaats, met zelfs een eigen afdeling schadereparatie.

Onderhoud en schadereparatie van alle merken

Heeft u uw brommobiel niet bij ons gekocht? Of rijdt u geen Ligier en Microcar, maar een ander merk? Ook dan bent u van harte welkom bij ons. Sterker nog: juist vanwege onze specialisatie in brommobielen en onze jarenlange ervaring hierin weten steeds meer mensen ons te vinden.

Redenen waarom mensen voor ons kiezen voor onderhoud en reparatie

1. Dealer van Ligier en Microcar
2. Onderhoud en reparatie van alle merken
3. Snelle service
4. Gespecialiseerde kennis
5. Gegarandeerde oplossingen
6. Aantrekkelijke voorwaarden
7. Persoonlijk contact met de monteur